Spitalul Municipal din Caransebeş a primit astăzi, donaţie, un aparat radiologic de la Spitalul Marie Curie!

Spitalul Municipal din Caransebeş a primit astăzi, un aparat radiologic de ultimă generaţie de la Spitalul Marie Curie din Bucureşti!

Această donaţie este extrem de importantă pentru Spitalul Municipal din Caransebeş. Practic, este ca o gură de oxigen pentru spitalul din Banat. Cu siguranţă această donaţie va ajuta spitalul din punct de vedere economic. Cum? Aflăm chiar de la Adrian Cican.

“Cu acest aparat, primit drept donaţie, dorim să creionăm o sursă de bani pentru Spitalul Municipal din Caransebeş, acest aparat radiologic fiind cel care va genera, să spunem profit pentru spital. Nu va fi în regim de contractare cu Casa de Asigurări de Sănătate dar pacienţii spitalului vor avea gratuitate iar restul, care doresc, fără trimitere vor avea nişte tarife minimale care vor fi afişate şi încasate de către noi”, a precizat Adrian Cican.

O contribuţie importantă a avut-o şi primăria Caransebeş alături de Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin care au asigurat transportul acestui aparat.

Investiţiile nu se încheie aici, dă asigurări managerul, Adrian Cican. Acesta şi-a propus să convingă mai multe companii private din ţară dar şi din străinătate să contribuie la reabilitarea şi dotarea unităţii medicale din Caransebeş.

Cele mai citite

Related Articles