Tinerele speranțe ale atletismului se vor reuni la o nouă ediție a tradiționalului „Memorial Iosif Korka”

466

O nouă ediţie a Memorialului Iosif Korka la atletism se va desfăşura la finalul acestei săptămâni la Caransebeş, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş. Antrenorul federal, prof. Cristian Dragomir, principalul organizator spune că la această ediție,a 23-a, iau parte și atleți de la Pitești:

”Ne-am extins la această ediție. Vor lua parte și sportivi de la LPS Pitești, nu numai din județele limitrofe Caraș-Severinului. E un efort din partea colegilor mei, pe care îl apreciez mult. Avem și în acest an invitați speciali, un adevărat exemplu pentru participanți. Sper că o să fie o sărbătoare frumoasă a atletismului juvenil și că vom avea parte de timp frumos”, a spus antrenorul emerit Cristian Dragomir.

Sunt aşteptaţi la startul concursului peste 250 de copii. Aceştia vor veni din mai multe zone ale țării, fiind legitimaţi la cluburi din Caraş-Severin, Arad, Timiş, Hunedoara, Mehedinți şi Argeș.

La competiţie vor fi prezente şi personalităţi ale atletismului românesc,  campioanele de renume: Paula Ivan, Marieta Ilcu, președintele Federației Române de Atletism, Florin Florea, dar și alți antrenori emeriți.

Competiția va avea loc duminică, 3 noiembrie de la ora 10.00 pe pista stadionul municipal din Caransebeș.

sursa foto: Cristina Corocan