[FOTO-AUDIO] Handbalistul Mihai Rohozneanu a semnat cu AHC Potaissa Turda

105

Coordonatorul de joc, Mihai Rohozneanu, este acum jucătorul echipei AHC Potaissa Turda. Fostul component al echipei CSM Reșița și-a anunțat intențiile după victoria obținută de formația rosso-neră cu CSM Focșani.  Mihai Rohozneanu a vorbit, în direct la Radio Reșița, despre motivele care l-au determinat să facă această alegere:

Am 35 de ani și nu știu exact cât o să mai joc handbal. Am avut această variantă de a juca la o echipă mai bună și pentru mine asta a contat în decizia luată. Am mai avut și alte oferte, dar eu am vrut doar la CSM Reșița sau la Potaissa Turda. Echipa din Turda este una bună în campionatul României și este o provocare pentru mine să văd dacă pot să joc un handbal la un nivel cât mai bun”, a concluzionat Mihai Rohozneanu.

Mihai Rohozneanu va purta tricoul numărul 33 și va debuta pentru echipa AHC Potaissa Turda, în meciul de duminică, 3 noiembrie cu CSA Steaua București, din Cupa României, 2019-2020.

Vreau să joc cât mai bine și vreau să îmi ajut echipa să îndeplinească obiectivele din acest sezon. Va urma o perioadă încărcată și e clar că e nevoie de atenție și concentrare sporită. Potaissa a dovedit că se mobilizează foarte bine în momentul în care își dorește să obțină rezultate foarte bune. Aș vrea ca suporterii să fie în continuare alături de echipă, pentru că avem nevoie tot timpul de ei, ” a spus Mihai Rohozneanu, după semnarea contractului cu noua echipă.

AHC Potaissa Turda este pe locul II în campionat cu 19 puncte, fiind depășită doar de Dinamo București, care are acumulate 21 de puncte.

sursa foto: Potaissa Turda