[FOTO-AUDIO] Robert Aioanei de la CSS Reșița a obținut medalia de aur la individual compus în întrecerea juniorilor 3 de la Campionatul Național de gimnastică Reșița 2019

1910

La Reșița a început vineri, 1 noiembrie Campionatul de gimnastică rezervat juniorilor, la care iau parte cei mai buni sportivi juvenili ai României.

În prima parte a zilei s-a desfășurat concursul la individual compus la juniori III, nivelul II. Medalia de aur a fost obținută de componentul Clubului Sportiv Școlar Reșița, Robert Aioanei.

A obținut note foarte bune la 5 dintre cele 6 aparate, după cum ne-a declarat la final de concurs:

Podiumul a fost completat de reprezentanții Clubului Dinamo București, Andrei Constantinescu și și Alexandru Ionescu.

Tot la individual compus la juniori III, nivelul II Alexandru Puiu de la CSS Reșița a ocupat locul 5, iar Albert Ilie tot de la CSS Reșița s-a situat pe locul 7.

Reșițeanul Andrei Titi, cu pretenții la medalii și la această ediție de campionat, s-a accidentat destul de serios la încălzire și a fost trimis pentru investigații la Timișoara.

După-amiaza se desfășoară a doua reuniune a zilei, iar sâmbătă, 2 noiembrie de la ora 10 la 13 au loc finalele pe aparate.

sursa foto: Cristina Corocan, Robert Bălan, Adina Aioanei

————————-

Reșița este și în acest an gazda Campionatelor Naționale de gimnastică juniori. Cei mai buni gimnaști juniori ai României vor concura în această săptămână la Campionatul Național Individual și pe Aparate al Juniorilor.

Prof. Robert Bălan, șeful secției de gimnastică a CSS Reșița detaliază:

”Avem onoarea să organizăm, din nou, Campionatul Național de juniori. Reșița va fi o gazdă primitoare pentru toți sportivii juniori din țară și sperăm ca la sfârșitul acestei competiții toată lumea să plece cu rezultatele dorite,în funcție de nivelul de pregătire. Vor lua parte la întreceri în jur de 69-70 de sportivi de la toate cluburile din țară. Joi, sportivii din țară se vor acomoda cu sala și aparatele, vineri vor fi concursurile individuale, iar sâmbătă vor fi finalele pe aparate, ” a spus Robert Bălan, antrenor în cadrul lotului național de juniori al României.

Campionatul Național Individual și pe Aparate al Juniorilor, ce va avea loc de joi la Reșița, este organizat de Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Primăria Reșița, Consiliul Județean Caraș-Severin, Clubul Sportiv Școlar Reșița și Clublul Sportiv Municipal Reșița. Competiția se va desfășura în sala polivalentă din oraș, vineri și sâmbătă, de la ora 9.00. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Competiția este supervizată de Dan Grecu, vicepreședintele Federației Române de Gimnastică.

Încă de luni, 28 octombrie s-a început montarea aparaturii în sala polivalentă, aparate de gimnastică ce sunt aduse din sala de la CSS Reșița.

SURSA FOTO: Cristina Corocan