Voluntarii inimoşi au cumpărat o masă de tratament pentru Secţia de Cardiologie a Staţionarului II din Reşiţa

Unul din obiectivele campaniei umanitare “Adoptă un salon” a fost achiziţionarea de mese de tratament pentru Secţia de Cardiologie a Staţionarului II din Reşiţa. Voluntarii cu suflet mare au reuşit să cumpere o masă de inox, portabilă care să fie uşor de manevrat de către personalul medical. Acest obiect, extrem de necesar, a intrat în posesia cadrelor medicale în urmă cu două zile, după cum ne-a declarat coordonatorul acestei campanii umanitare, voluntarul Lili Gherle.

“Toată vara am încercat să adunăm fonduri pentru aceste măsuţe de tratament şi am reuşit să cumpărăm o măsuţă de tratament. Este din inox, portabilă ca să fie uşor de manevrat de cadrele medicale. Mergem înainte şi sperăm să primim şi mobilierul necesar pentru sala de mese, pentru că avem promisiuni. Şi astfel vom putea spune că obiectivele noastre au fost atinse, în ceea ce priveşte secţia de cardiologie a Staţionarului II”, ne-a declarat voluntarul Lili Gherle.

Tot cu sprijinul voluntarilor, alte două mese de tratament vechi au fost recondiţionate. În plus, au mai fost cumpărate rame foto pentru a arăta tuturor persoanelor care trec pragul acestei secţii cum a arătat înainte această unitate şi cum arată acum. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul voluntarilor inimoşi din comunitate care au strâns bani şi au dat o mână de ajutor. Beneficiarii sunt pacienţii care acum, graţie campaniei umanitare au parte de cele mai bune condiţii!

Voluntarii inimoşi vor continua să ajute şi se vor implica şi în alte proiecte importante. Cei care vor să facă o faptă bună sunt aşteptaţi să vină alături de noi!

De același autor

Related Articles