[FOTO] În această seară de vineri, ora 20:20, la emisiunea “Studenţiada” ne întâlnim cu doi Moştenitori ai României, studenţii Andra Jurca şi Alexandru Vuc

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară de vineri, ora 20:20, la emisiunea “Studenţiada” ne întâlnim cu doi Moştenitori ai României, doi tineri studenţi, Andra Jurca şi Alexandru Vuc.

Andra este studentă în anul II la Facultatea de Ştiinţele Educaţiei şi Alexandru sudent la Politehnică, amândoi în Timişoara, dar cunoscuţi în Caraş-Severin, prin frumoasa lor activitate şi implicare alături de mentorul lor, părintele Mihai Ciucur în cadrul Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi Banatul de Munte.

Cei doi tineri ne vor face vorbire despre viaţa de student , dar şi despre modul cum reuşesc să îmbine cariera cu filantropia.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles