[VIDEO-AUDIO] Cupa ”Gelu Ghera” cinstește memoria fostului nostru coleg, mare iubitor de sport și folclor autentic

779

În 15 august, în zi de mare sărbătoare creștină, la Slatina Timiș, în satul natal al regretatului jurnalist, Gelu Ghera, s-a încheiat o nouă ediție a turneului, care-i cinstește memoria.

Partidele s-au disputat de-a lungul a câtorva săptămâni, în 15 august desfășurându-se finalele, pe terenul cu nocturnă de la Școala Gimnazială din Slatina Timiș, în fața unui public numeros.

Cupa ”Gelu Ghera” a intrat în posesia echipei ACS 2017 Slatina-Timiș, care a dispus în finală de formația din Ilova, cu 5-1. Locul III a fost ocupat de echipa Rumâni.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de Isabela, una dintre fiicele celui care a fost Gelu Ghera. Lucian Schinteie a dialogat cu aceasta:

Principalul organizator, prof. Adrian Neagu de la Școala gimnazială din localitate, și participanții au vorbit despre organizarea acestei noi ediții a Cupei ”Gelu Ghera”:

În curând se vor împlini 10 ani de când colegul nostru Gelu Ghera urmărește competițiile sportive de sus, din cer, şi asculă muzică populară.

La 13 octombrie 2009, când se întorcea din localitatea natală, Slatina Timiș,și-a pierdut viața în urma unui accident rutier.

Gelu Ghera a fost unul dintre cei mai pasionaţi redactori sportivi şi promotori ai muzicii bănăţene autentice de la Radio Reşiţa, din al cărui colectiv a făcut parte încă de la înfiinţarea studioului.

sursa foto: Lucian Schinteie