S-au stabilit finalistele la Cupa ”Gelu Ghera”, competiție organizată în memoria fostului nostru coleg

375

Localitatea Slatina Timiş găzduiește în această perioadă o nouă ediţie a Cupei ”Gelu Ghera” la minifotbal, campionat ce poartă numele, fostului nostru coleg de la Radio Reşiţa, cunoscutul jurnalist sportiv.

La finalul săptămânii trecute au fost desemnate semifinalistele acestei a 8-a ediţii. Ne-a oferit detalii principalul organizator, Adrian Neagu, președintele Asociației Sportivă 2017 Slatina Timiș:

”Prima semifinală a avut loc între echipele din Ilova și Oțelu Roșu, scorul în timpul regulamentar fiind 6-6, iar în urma loviturilor de la 7 m Ilova s-a impus cu scorul general de 8-6. Cea de a doua semifinală a fost între ACS 2017 Slatina Timiș și Rumâni. Scorul final fiind 9-5 pentru ACS 2017 Slatina Timiș. Așteptăm să vină mulți spectatori la acest eveniment. De asemenea așteptăm ca din partea familiei regretatului Gelu Ghera să participe la festivitatea de încheiere a competiției. O să fie premii pentru locurile I, II și III, pentru golgheterul competiției, vom acorda cupe și medalii”, a spus prof. Adrian Neagu.

Cupa ”Gelu Ghera” se va încheia cu finalele joi,15 august pe terenul de sport de la Școala Gimnazială din Slatina Timiș. De la ora 19 va avea loc finala mică între Rumâni și Oțelu Roșu, urmată de finala mare între echipele din Ilova și Slatina Timiș.