Horoscop 26 iulie 2019

Berbec

Ai uitat de o intalnire si stai linistit. Noroc cu cineva din anturaj care iti aminteste. Deja esti in criza de timp. Incearca sa te calmezi si sa te gandesti ce este de facut. Daca nu te panichezi va fi bine.

Taur

Esti constient ca ceea ce faci este riscant. Analizeaza cu grija fiecare pas. Ar fi sa te sfatuiesti si cu cei apropiati pentru a fi sigur ca ceea ce va urma nu-i va marca. Nu-ti forta limitele.

Gemeni

Trebuie sa pleci la drum, dar nu ai niciun chef. Urmeaza weekend-ul si ai vrea sa stai acasa, linistit, sa te odihnesti mai mult. Nu ai de ales, ai promis ca mergi si acum nu mai poti face nimic.

Rac

Esti ingrijorat. Se intampla ceva cu o ruda si nimeni nu vrea sa discute cu tine despre asta. Cu cat insisti sa afli, cu atat nu iti va spune nimeni, nimic. Asteaptă, nu insista.

Leu

Te urmaresc mici ghinioane: fie primesti o amenda de circulatie, fie iti uiti acasa portofelul si constati asta dupa ce ti-ai umplut cosul cu marfa… Incearca sa privesti totul cu calm si, de ce nu, cu umor.

Fecioara

Bucura-te din plin de ceea ce iti ofera viata. Nu te lasa intimidat de ceea ce ar putea aduce ziua de maine. Lasa-te condus si de destin si o sa vezi ca iti va fi bine daca nu iti calculezi fiecare pas.

Balanta

Ai parte de o zi deosebita. Orice faci iti iese mult mai bine decat te-ai fi asteptat. Parca te urmareste norocul. Te si gandesti sa joci la loto. Fii realist, nu iti investi toate economiile in asa ceva.

Scorpion

E vineri si nu ai chef de munca. Astepti pauza sa pierzi vremea la o cafea si sa afli ce au mai facut cei din jur. Nici macar cand constati ca ai ramas in urma cu munca, nu te pui pe treaba. Lasi totul pe luni.

Sagetator

Ti-ai programat fiecare miscare, minut cu minut, asa ca totul o sa-ti mearga “ceas” azi. Pe la amiaza ai parte de o surpriza. Vei fi atat de socat incat abia iti vei reveni pana seara. Nu te teme, este vorba de o surpriza placuta.

Capricorn

O zi banala, chiar plictisitoare. Nu se intampla nimic ce ar putea sa iti starneasca interesul. Parca vezi ce are sa se intample in urmatoarele minute, ca si cand ai revedea un film. Astfel de momente te obosesc mai mult decat cele de suspans. Fa ceva si sparge rutina!

Varsator

Ziua incepe cu o mica cearta, insa totul se incheie cu bine in cateva minute. De vina e oboseala. Pana spre seara, cand te intalnesti cu prietenii, uiti tot. Profita de weekend si odihneste-te!

Pesti

Esti stresat zilele astea. Trebuie sa te hotarasti daca faci ceva ce iti va afecta serios programul pe urmatoarele luni. Nu uita ca sunt implicati si altii. Fii foarte atent ce decizi.

De același autor

Related Articles