Alături de Pavel Şuşară, Ştefan Iordănescu, Tajo şi Dorel Olteanu vom lua pulsul evenimentelor din Socolari unde Cultura repopulează singurătatea!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu oameni care scriu istorie culturală în Anul Centenarului Bănățean, la Socolari și în localitățile învecinate unde se înfiripă un eveniment de înaltă ţinută, un incubator cultural, ce se desfășoară în perioada 13-19 iulie, unde vor spune prezent personalităţi ale culturii româneşti.

Alături de  Pavel Şuşară, Ştefan Iordănescu, Tajo şi Dorel Olteanu vom lua pulsul evenimentelor din Socolari unde Cultura repopulează singurătatea!

Aflată la cea de-a treia ediţie, manifestarea are drept scop specializarea managerilor culturali şi anul acesta se află sub patronajul direct al Capitalei Culturale Timişoara 2021, pregătind specialiști care vor lucra la acest proiect ce prezintă proiectii de filme, concerte de muzică, spectacole de teatru, expoziții de pictură.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles