Campania umanitară”Adoptă un salon la Reşiţa” a strâns 4.000 lei şi materiale pentru renovarea saloanelor de cardiologie de la Staţionarul II!

Nimic nu este imposibil atunci când oamenii inimoşi pun mână de la mână! Campania umanitară “Adoptă un salon la Reşiţa” a strâns deja suma de 4.000 ron. Cei care vor să doneze în continuare bani o pot face în contul Ligii Studenţilor din cadrul Universităţii Eftimie Murgu. Nr. Cont: RO52BRDE110SV16556251100.

Fiecare gest contează! În plus, mai mulţi oameni din judeţ au început să trimită găleţi de tifel şi vopsea pentru renovarea celor 3 saloane de Cardiologie din cadrul Staţionarului II din Reşiţa. Gestul îi aparţine primarului Adrian Stoicu din Bozovici, cel care a mai ajutat şi în trecut acest spital.

Atenţie! Cei care nu pot contribui financiar pot să se alăture proiectului şi să devină voluntari. Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare în 11, 12 şi 13 iulie, la Staţionarul 2 din Reşiţa, de la 8.30 ca să dăm împreună o mână de ajutor.

Vă reamintesc că iniţiativa îi aparţine omului cu suflet mare Lili Gherle, voluntar Crucea Rosie si extrem de implicată în problemele comunităţii. După ce a vazut cum arată cele trei saloane de Cardiologie de la Staţionarul 2 din Reşiţa, a luat atitudine. Dacă ne unim forţele nimic nu este imposibil, bolnavii merită condiţii decente şi nu pereţi scorojiţi plini cu mucegai, noptiere ruginite şi paturi cu saltele rupte şi pătate aşa cum arată saloanele acum, atrage atenţia Lili Gherle.

Iniţiativa a fost primită cu braţele deschise de medicul cardiolog Ilona Voina, cea care a spus DA din prima acestui proiecţ mai ales că spitalul este vechi şi această renovare este mai mult decât necesară. Acestui proiect s-a alăturat rapid şi seful secţiei Interne 2, medicul Toma Laurenţiu Creţoni.

Şi când veştile bune circulă repede, se întâmplă adevăratele minuni! De la distanţă, unul dintre cei mai buni cardiologi din ţară, profesorul Marian Gaşpar, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara ne felicită şi ne urează succes în demersuirile iniţiate.

La final contează rezultatul. Puterea de a schimba ceva există în noi! Astăzi ne-a surprins plăcut şi postarea făcută pe facebook de comandantul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, domnul colonel Alexandru Tobă care împreună cu colegii săi s-a alăturat acestei campanii umanitare. De la acţiune nu vor lipsi nici pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic, iată două instituţii importante din Caraş-Severin care sunt mereu aproape de comunitate.

Lista celor care vor să ajute rămâne deschisă! Nu contează funcţia sau statutul social, pentru că la un moment dat şi NOI putem ajunge în secţia de Caradiologie a Staţionarului II. Nu e târziu să ne unim forţele!

De același autor

Related Articles