CSM Reşiţa pune în vânzare abonamentele pentru Liga a II-a de fotbal

Urmare a cererii foarte mari de abonamente din partea suporterilor, conducerea grupării din Valea Domanului a luat decizia punerii în vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2019/2020 din Liga a II-a de fotbal

Conform liderului galeriei, Marcel Guşcă, “la Tribuna 0 abonamentul costă 80 RON pe tur sau 140 RON pentru tot campionatul, iar la Tribuna I şi II, preţul abonamentelor este de 60 RON pe tur sau 110 RON pentru tot campionatul. Luni și marți abonamentele pot fi cumpărate de la complexul Victoria situat în Govandari între orele 16 și 18, în aceleaşi locuri în care galeria împreună cu jucătorii au vândut bilete pentru meciul cu Dumbrăvița”

În altă ordine de idei, CSM Reşiţa a pierdut primul amical al sezonului de pregătire în vederea debutului în Liga a II-a de fotbal. Rossonerri au fost învinşi la limită, cu 1-0, de FC Hermannstadt în partida disputată pe Stadionul Municipal din Sibiu. Unicul gol al partidei a fost înscris în repriza secundă de căpitanul Răzvan Dâlbea.

CSM Reşiţa a început meciul în formula Zimmerman – Banac, Vasiu, Manea, Vadasis –Poiană, Bresneni, Săulescu, Vădrariu – Ene, Cablis.

Vă reamintim că echipa reşiţeană a reluat pregătirile la începutul săptămânii, acesta fiind primul meci amical jucat de nou-promovata în liga secundă.

Cele mai citite

Related Articles