[FOTO-AUDIO] Școala de schi Buran Văliug Semenic: între două premii internaționale și conceptul de GRASSKI

564

Şcoala de Schi Buran Văliug Semenic a primit două premii din partea Federaţiei Internaţionale de Schi, după ce a organizat Ziua Mondială a Zăpezii.

Și în acest an sute de concurenți din toată țara au ajuns pe pârtie, iar la baza ei au întreținut atmosfera, inclusiv Ansambluri Folclorice. 

Școala de Schi Buran a câştigat anul acesta premiul pentru ”CEL MAI CREATIV EVENIMENT” din peste 460 desfăşurate în 45 de ţări şi locul 2 la categoria ”CEL MAI BUN EVENIMENT SUB 500 DE PARTICIPANŢI”.

Reprezentantul şcolii de schi Buran, Mircea Ţunea a fost invitat în emisiunea ”Cronometrul Performanțelor” și a vorbit despre această reușită a Școlii pe care o coordonează, dar și despre proiectele pentru această vară:

În anul 2016, Şcoala de Schi Buran a ocupat locul 4 dintre cele peste 50 de ţări şi 800 de staţiuni participante la nivel mondial în sărbătorirea Zilei Mondiale a Zăpezii.

GRASSKI, un nou concept în Banatul Montan

IARNA e ca VARA !  VARA e ca IARNA ! La Văliug se intenționează deschiderea unui club de GRASSKI, schi pe iarbă, după cum susține Mircea Țunea.

”Vom face o serie de tabere dedicate copiilor cu activități pe timp de vară,în care dorim implicarea și mai mare a părinților. Eu mai am în gând un proiect, referitor la schiatul pe iarbă. Cu schiuri adaptate putem avea și noi în Banatul Montan acest gen de mișcare. Vom face niște teste pentru a pune în aplicare acest nou concept.”

sursa foto: Radio Reșița/Mircea Țunea/Radio România Actualități