[VIDEO-AUDIO] Copiii și tinerii din Centrele de Plasament din Caraș-Severin au sărbătorit la Cupa ”Speranța”

443

Centrul ”Speranța” Reșița a organizat joi,30 mai pe terenul sintetic de la baza ”Muntisport” Reșița, turneul de minifotbal Cupa ”Speranța”, desfășurat sub egida ”Sportul te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli, te învață să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi- te învață ce este viața”.

Au participat la acest turneu echipe ale centrelor de plasament din județul Caraș Severin,6 formații din Reșița, Caransebeș și Zăgujeni.

În deschiderea competiției sportive, echipa compusă din polițiști ai Inspectoratului Județean de Poliție și angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului / Centrul ”Speranța” Caraș-Severin au jucat un meci demonstrativ.

Fiecare dintre cele două echipe a luptat pentru victorie, care a revenit însă, în mod meritat, celor de la Centrul ”Speranța”, aceștia câștigând la loviturile de la unsprezece metri, înclinând balanța în favoarea lor, printr-un scor de 4-3.

 Cupa  ”Speranța” a fost câștigată de echipa Fundației Humanitas Pro Deo, urmată pe podium de Centrul ”Speranța” Reșița și Centrul de Plasament ”Raisa” Reșița.  Pe locul IV a fost Centrul ”Casa noastră” Zăgujeni, pe locul V Centrul ”Maria” din Reșița, iar pe VI s-a aflat echipa ”Bunavestire” Caransebeș.

Detalii despre competiție și activitățile organizate pentru acești copii ne-a oferit Iuliana Stancu, șeful Centrului Speranța din Reșița:

Copiii și tineri se bucură de toate evenimentele organizate în cinstea lor cu prilejul Zilei de 1 iunie și că au ocazia să-și susțină în competiție colegii și prietenii:

Centrul ”Speranța” Reșița organizează în această perioadă o serie de activități sportive, culturale și recreative cu ocazia sărbătoririi ”Zilei Internaționale a Copilului”, sub genericul ”Zâmbește, oferă o îmbrățișare, trăiește alături de ei”.

sursa foto și video: Cristina Corocan/Centrul ”Speranța”Reșița