Pilotul reșițean Lucien Hora, în fața unei noi etape din Campionatul Naţional de viteză în coastă

182

Pilotul reșițean Lucien Hora a avut o revenire de senzație în Campionatul Naţional de viteză în coastă, după patru ani de pauză. La prima etapă a competiției, Trofeul Serus Râşnov, multiplul campion a reușit să se impună la volanul monospotului său, LOLA.

La finalul acestei săptămâni, Lucien Hora, va lua parte la etapa a doua din această ediție de campionat, cea de la Cheile Grădiştei, un traseu nou și mai puțin de coastă, după cum afirmă chiar multiplul campion național:

O etapă nouă de viteză în coastă, un traseu nu prea de coastă, foarte îngust și cu nu prea multe ”despre pilotaj”. Sper să țină și vremea cu noi, o vreme capricioasă în această primăvară. Mașina și partea tehnică sunt pregătite 100 %, dar eu pe traseu am fost o singură dată și vreau să văd despre ce e vorba. Dar voi efectua câteva antrenamente acolo pentru a putea să descopăr secretele acestui traseu.Sper să fie bine și să ne întoarcem cu cât mai multe puncte.”

Și în acest an se va desfășura o etapă la Reșița, cea cu numărul IV, la finalul lunii iunie, în organizarea CB Rally Vest din Timișoara, coordonată de pilotul Bogdan Cuzma.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.