[FOTO-AUDIO] Medalie pentru luptătorul Sabin Stegaru de la CSM Reșița la Campionatele Internaționale de lupte ale României

355

La București au avut loc Campionatele Internaționale de lupte ale României, întreceri rezervate cadeților. Au participat sportivi din 24 de țări, printre care: Rusia, Georgia, Kazahstan, Turcia, Ungaria, Moldova, USA, Canada, Suedia, Franța. Sportivii din Reșița au reprezentat România la această competiție, considerată una dintre cele mai puternice din lume.

Sabin Stegaru, legitimat la CSM Reșița, a obținut medalia de bronz la categoria 80 de kg. O performanță pentru sportivul bănățean, care a reușit să învingă doi sportivi din Kazahstan, după cum ne-a transmis antrenorul reșițean,Florin Dință:

L-am felicitat pe Sabin Stegaru pentru această reușită:

La aceeași categorie, 80 de kg, Florin Gafton de la CSS Reșița, a încheiat competiția pe locul 7.

Luptătorii sunt pregătiți de antrenorii: emerit Adrian Dacica și Florin Dință.

La București au fost prezenți în concurs și câțiva luptători americani de la Clubul Team Defiant Pennsylvania, însoţiţi de românul Laurenţiu Palade, fost sportiv de lupte din Petroşani, care acum se ocupă de pregătirea acestui lot din Pennsylvania. Americanii s-au pregătit câteva zile la Reșița împreună cu sportivii de aici.

sursa foto: Florin Dință