Reșițeanul Denis Popescu, două medalii la Campionatele Internaţionale ale României

260

Denis Popescu a obținut în proba de 200 m spate locul 2 la juniori și locul 4 la seniori. În proba de 50 m a ocupat locul 8 la juniori. De asemenea, Denis Popescu a obținut medalia de bronz în proba de 100 m spate la juniori și locul 5 la seniori.


”Toți sportivii au înotat foarte bine la acest concurs puternic. Cu aceste rezultate sperăm la o participare la Festivalul Olimpic al Tineretului European”, a concluzionat antrenoarea Nadia Câmpan.


Erwin Schmelas a obținut locul 9 la juniori în proba de 50 m liber, locul 10 în proba de 100 m liber, iar sportiva Roberta Baciună a participat în finala la 50m bras, obținând locul 14 și la 100 m fluture locul 10 la juniori.

La eveniment au luat parte seniori(masculin 19 ani și mai mari;feminin 18 ani și mai mari) și juniori (masculin 15-18 ani, feminin 14-17 ani). Au fost peste 360 de sportivi din opt țări.


Sportivul Denis Popescu este în prezent component al lotului național de juniori al României, sportivi cu vârsta 15-18 ani.

sursa foto: Nadia Câmpan

——————————-

Înotătorii români au obţinut patru victorii, sâmbătă, 11 mai în ziua a treia a Campionatelor Internaţionale ale României, a căror a cincea ediţie e găzduită de Bazinul Olimpic Tolea Grinţescu, din Complexul Sportiv Dinamo Bucureşti.

Bianca Andreea Costea s-a impus la 50 m liber, Maysa Raţiu a câştigat la 200 m liber, Daniel Cristian Martin a ieşit victorios la 50 m spate, iar Bogdan Andrei Scarlat a obţinut victoria la 1.500 m liber.

În prima zi a competiției internaționale reșițeanul Denis Popescu a obținut medalia de argint la 200 m spate, în întrecerea open, seniori și juniori. Sportivul este antrenat la CSS Reșița de Nadia Câmpan.