[VIDEO-AUDIO] Spectacol fotbalistic feminin în sala polivalentă din Reșița. ACS Banat Girls Reșița s-a calificat la turneul final

327

Reșițenii pasionați de fotbalul în sală au putut asista sâmbătă, 11 mai la meciuri spectaculoase, la competiția rezervată fotbalistelor, intitulată Banat Women Futsal Cup.

Banat Women Futsal Cup s-a desfășurat la sala polivalentă din Reșița, o competiție inedită la care au participat 8 echipe din țară, printre acestea aflându-se și formația ACS Banat Girls Reșița.

Detalii despre organizarea acestui turneu în municipiul de pe Bârzava are Gelu Haidău de la Vest Sport Academy din Timișoara:

Au fost, în total, la turneul de la Reșița 8 echipe de top, repartizate pe două grupe a câte patru. Prima clasată merge mai departe la turneul final. Echipa Banat Girls a fost repartizată în grupa A, în care le-a avut ca adversare formațiile: FC Luca Brașov, Student Sport Alba Iulia și Școala din Blandiana, jud. Alba. A fost învinsă de formația din Brașov cu 1-0, apoi a dispus de Școala din Blandiana, jud. Alba cu 3-1 și a încheiat, tot în grupe, 2-2 cu echipa Student Sport din Alba Iulia. Apoi a dispus în semifinale de Vest Sport Academy Timișoara cu 2-1. În finală echipa din Reșița a pierdut cu FC Luca Brașov, dar deoarece formația din Brașov era deja calificată la turneul final, reșițencele s-au calificat și ele în actul final.

Am avut un început foarte bun de competiție, a spus Daniel Amariei, antrenorul echipei ACS Banat Girls.

Și două dintre jucătoarele de la ACS Banat Girls Reșița au vorbit despre participarea la acest turneu, Denisa Burdan și Roksa Stefanija din Straja, Banatul Sârbesc:

În grupa B a competiție s-au confruntat formațiile: UVT Timișoara, Vest Sport Academy Timișoara, Școala Câmpeni și Celta Brașov.

Despre organizarea acestei competiții a vorbit și antrenorul echipei de junioare a ACS Banat Girls Reșița, Iulian Mitru:

Pentru formația din Reșița urmează o perioadă de antrenamente ușoare, până se va intra în vacanță.

Sursa foto și video: Cristina Corocan