Concurs foto-video. Arată cât de importantă este prezența la vot pe 26 mai și câștigă 150 de euro

In cadrul campaniei de promovare a participării la vot intitulata “Votează pentru viitorul tău”, Asociația Nevo Parudimos inițiază doua concursuri de creație foto-video pe aceeași tematica.

Primul dintre ele este un concurs de fotografie. Participantii trebuie sa urce pe pagina evenimentului (https://www.facebook.com/events/453575605185625/) o fotografie pe tema importantei participarii la vot pana pe data de 20 mai. Autorul fotografiei cu cele mai multe Like-uri va castiga un voucher de 150 de euro pe magazinul online eMAG.

Concursul video presupune crearea unui clip de maxim un minut care trebuie postat pe pagina evenimentului (https://www.facebook.com/events/695024954288015/) pana pe data de 20 mai. Autorul clipului cu cele mai multe Like-uri va castiga un voucher de 150 de euro pe magazinul online eMAG.

Ambele concursuri pot fi gasite pe pagina de Facebook a campaniei: Voteaza pentru viitorul tau. De asemenea, regulamentul pentru fiecare concurs in parte poate fi consultat pe paginile de Facebook ale competitiilor (mentionate mai sus), la sectiunea Discutii/Discussion.

Ambele concursuri se desfășoară pana pe 20 mai, ora 00:00. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook a campaniei în data de 21 mai.

Cele mai citite

Related Articles