Americanii au sosit la Reșița pentru un stagiu de pregătire cu luptătorii reșițeni

166

Luptătorii reşiţeni participă în această perioadă la diferite competiţii naţionale şi internaţionale. Sportivii au şi un stagiu de pregătire cu luptători americani, chiar la Reşiţa. Detalii despre programul din această perioadă ne-a oferit prof. Florin Dinţă, unul dintre antrenorii reşiţenilor:

”Este o colaborare mai veche, inițiată de antrenorul emerit Adrian Dacica și de antrenorul clubului Team Defiant Pennsylvania. Este o delegație alcătuită din nouă persoane. De la noi participă: Florin Gafton, Tania Adam, Cristian Orbu, Cosmin Roman, Gabriel Radu, toți sportivii care sunt cadeți. Programul va cuprinde antrenamente comune și excursii în împrejurimile Reșiței.”

Luptătorii din Statele Unite au sosit la Reşiţa și zilnic efectuează antrenamente comune la sala de lupte din Complexul Francisc Vaștag Reșița. Sunt 8 sportivi americani de la clubul Team Defiant Pennsylvania, însoţiţi de românul Laurenţiu Palade, fost sportiv de lupte din Petroşani, care acum se ocupă de pregătirea acestui lot din Pennsylvania. Sportivii americani vor lua parte la finalul săptămânii, la București, la Campionatele Internaționale de cadeți ale României.

sursa foto: arhiva Radio Reșița