VIDEO: Un tren a spulberat un microbuz plin cu călători aseară. Sunt trei morți și 10 răniți

Trei  persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au decedat, 10 persoane au fost grav rănite, iar alte trei au suferit răni uşoare deupă ce un tren a lovit un microbuz pe o trecere de cale ferată din localitatea buzoiană Bîlhacu, pe DN2B, luni seara 16 aprilie, a transmis Agerpres care citează ISU.

Primele informaţii arată că în microbuz, care venea din Germania, s-ar fi aflat 16 persoane, opt fiind încarcerate în urma accidentului.

Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului au fost mobilizate 7 ambulanţe SAJ şi SMURD, un punct medical avansat, o autospecială de stingere incendii şi una de descarcerare grea.

De asemenea, mai multe echipaje de poliţişti au fost mobilizate la locul incidentului.

În urma impactului, microbuzul a fost târât pe o distanţă de circa 300-400 de metri.

La fața locului au fost dislocate pentru a acționa la descarcerarea, trierea și acordarea primului ajutor victimelor peste 20 de echipaje cu 14 ambulanțe SMURD și SAJ, 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de transport victime multiple, 1 autospecială de stingere, 1 Punct Medical Avansat și 2 autospeciale de intervenție operativă.

In urma evenimentului au rezultat 16 victime dintre care 3 încarcerate, declarate ulterior decedate, celelalte 13 fiind transportate la Unitatea de Primire Urgențe Buzău. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

Cele mai citite

Related Articles