Caravana Gaudeamus Radio România ajunge la Cluj-Napoca

Cea de a douăzecea ediţie clujeană a Caravanei Gaudeamus Radio România va debuta miercuri, 17 aprilie, la ora 13:00, în Piaţa Unirii. Radio România, prin echipa Gaudeamus şi Radio România Cluj, vă invită să celebrăm împreună Anul Cărţii în România la cel mai important şi mai longeviv târg de carte şi educaţie din Transilvania, care se va desfăşura în intervalul 17 – 21 aprilie.

Evenimentul cu numărul 111 în seria celor mai apreciate şi îndrăgite târguri de carte din ţară, Gaudeamus Cluj-Napoca 2019 aduce în inima Transilvaniei o ofertă generoasă, la înălţimea reputaţiei pe care evenimentul şi-a câştigat-o în cele două decenii de existenţă neîntreruptă şi a momentului aniversar:

– mii de titluri, printre care se regăsesc cele mai recente apariţii editoriale din ţară şi de peste hotare, bestseller-urile momentului şi volume consacrate;

– aproape toate editurile situate în topul companiilor de profil din România, numărul expozanţilor din acest an fiind de peste 80, ceea ce stabileşte un nou record de anvergură al evenimentului;

– circa 80 de evenimente. Şi în acest an, Piaţa Unirii devine locul de întâlnire al celor mai prolifice şi creative minţi din această zonă a ţării: programul de evenimente al ediţiei, dens şi variat, va cuprinde lansări şi prezentări de carte, dezbateri, întâlniri cu scriitorii şi sesiuni de autografe.

– serii de autor, pachete, oferte promoţionale şi reduceri, prin care cartea devine mult mai accesibilă;

– concursuri pentru public: Tombola Gaudeamus, cu premii numeroase şi atractive şi Miss Lectura;

– campania de donaţii Cărţile se întorc acasă, iniţiată şi derulată de Radio România, prin care vizitatorii sunt încurajaţi să ofere volumele care le prisosesc celor care au din ce în ce mai greu acces la ele;

– proiectul Invitaţi de nota 10: Olimpicii României, derulat în toate oraşele care găzduiesc Târgurile Gaudeamus Radio România, care recompensează şi promovează performerii din învăţământul românesc, la nivel internaţional.

Program de vizitare: miercuri – sâmbătă, între orele 10:00 şi 20:00 şi duminică, între orele 10:00 şi 16:00.

Eveniment organizat de Radio România, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Sponsori: Lions Club Genesis Cluj-Napoca, Clima Service SRL, Emex, CEWE, Maurer Imobiliare Cluj, InfoTouch Systems, Restaurant Shanghai şi Spring Harghita Parteneri media: Agenţia de presă Rador şi Cluj.com. 

Detalii suplimentare privind Târgul Gaudeamus Radio România, ediţia Cluj-Napoca 2019, pe www.gaudeamus.ro sau la Secretariatul Gaudeamus. Persoană de contact: Connie Chifor (0745.109.649, e-mail connie@gaudeamus.ro).

De același autor

Related Articles