[VIDEO-AUDIO] Oraviţa s-a pus în mişcare. Peste 700 persoane au alergat împreună cu Radio Reşiţa pentru OncoHelp

2972

Oravița este alături de Radio Reşiţa şi OncoHelp Timişoara, în încercarea de a le oferi confort bolnavilor de cancer.

Mobilizare fără precedent la Oraviţa, semn că oamenii de pe Valea Caraşului sunt dornici de mişcare şi de fapte bune. La startul cursei #TimotionEverywhere s-au aflat 700 de persoane, elevi de la Liceul Teoretic General Dragalina dar şi de la alte unităţi de învățământ din județ, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, persoane cu dizabilităţi, dar şi cetăţeni veniţi din localităţile apropiate.

Totul a fost posibil datorită profesorului de sport, Cosmin Ciorman sau Dirigu’ care a fost surprins de amploarea neaşteptată pe care a luat-o evenimentul şi de numărul mare de persoane care îşi doresc să schimbe ceva în societatea actuală, să creeze o lume mai frumoasă. În total s-au adunat 13.850 de lei.

Managerul Radio Reşiţa, Laura Sgaverdea:

Managerul OncoHelp Timişoara, Valeriu Boruga:

Profesorul de sport, Cosmin Ciorman sau Dirigu’:

#TimotionEverywhere de la Oraviţa a avut parte şi de o participare surpriză – gimnasta Simona Amânar Tabără, declarată ambasador OncoHelp alături de managerul Radio Reşiţa, Laura Sgaverdea, atleta Paula Ivan, alpinistul Horia Colibăşanu şi Monica Maria Neagoie.

Fosta gimnastă Simona Amânar, multiplă campioană olimpică și mondială:

Simona Amânar

Cu ajutorul fondurilor strânse, pacienţii din Caraş-Severin, Timiş, Arad, Hunedoara, Mehedinţi şi Gorj care beneficiază de tratament oncologic gratuit în regim de spitalizare continuă, în cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp, vor putea beneficia de condiţii de internare moderne, confortabile şi ergonomice, prin înlocuirea mobilierului de spital existent uzat fizic şi moral.

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumos că vă interesează acest gest de ajutorare dar la oncologia din Reșița , când o să mergeți să vedeți ce este sau mai bine spus ce nu este, la spitalul de contagioase la fel; am auzit că în Germania ,de exemplu, spitale mizerabile ca astea sunt demolate după 50 de ani. M-ar interesa ca Radio Reșița și alte instituții sa se implice și pentru orașul și judetul nostru!

Comentariile sunt închise.