Horoscop 12 aprilie 2019

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Berbec

Circula cu atentie astazi, indiferent ca esti cu masina sau pe jos pentru ca e posibil sa primesti o amenda daca incalci regulile. Si la locul de munca ar fi bine sa deschizi bine ochii pentru ca exista pericole la tot pasul.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Taur

Partenerul de viata se joaca cu rabdarea ta si apoi se mira ca te superi. O sa-ti treaca, ca nu esti genul de om care tine supararea, insa nici nu gusti astfel de glume…

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Gemeni

Ai o lista intreaga cu probleme de rezolvat pe astazi, dar degeaba. Seara are loc ceva ce te obliga sa aduci modificari la program. Nu-ti fa griji, tot ce se intampla va fi in avantajul tau.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Rac

Nu stai deloc rau din punct de vedere financiar si te gandesti ca a sosit momentul sa cumperi ceva ce iti doresti de mai multa vreme. Nu lua singur decizia, consulta-te si cu partenerul de viata.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Leu

Cineva iti pune nervii la incercare zilele astea. Ti se pare ca intrece orice limita a bunului simt si rabufnesti. Nu te poti abtine sa nu-i atragi atentia. Te vei simti eliberat, dar vezi sa nu superi prea tare.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Fecioara

Daca nu esti convins ca pasul pe care vrei sa il faci este cea mai buna alegere, mai bine nu il face. Mai asteapta, poate se lamureste situatia. Nu are rost sa te expui fara sa ai motive intemeiate.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Balanta

Vrei sa faci cateva schimbari in viata ta. Pornesti de la niste haine noi, ajungi si la mobila din casa si te gandesti si sa-ti schimbi masina. Vezi cum stai cu banii…

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Scorpion

Esti decis sa dovedesti de ce esti in stare, mai ales ca recent s-a discutat despre posibile disponibilizari la job. Nu reactiona la barfele colegilor, sunt rautati lansate la disperare.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Sagetator

Astazi parca nu ai chef chiar de nimic. Tragi de timp si acasa, dar si la locul de munca. Ai grija ca vei rămane in urma cu treburile daca nu accelerezi putin ritmul.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Capricorn

Esti tentat de niste investitii financiare despre care ai aflat ca ar fi foarte profitabile. Ia decizia doar dupa o analiza atenta. Poate fi riscant sa-ti pui toti banii in joc.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Varsator

O zi mai agitata. Iti tot suna telefonul, ba seful, ba prietenii ori partenerul. Nu te mira ca ramai in urma cu munca. Daca stai la povesti cu toti, nu mai ai timp de nimic. Pune-te repede pe treaba.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 – Pesti

Mereu ai fost o persoana generoasa si ceilalti stiu asta. Nu te mira daca unii incearca sa profite de bunatatea ta, mai ales ca nu iti merge tocmai rau din punct de vedere financiar.

Cele mai citite

Related Articles