Specialiști balneologi din țară și de peste hotare se reunesc în Băile Herculane pentru “ÎNTOARCEREA LA APĂ!”

Sala de Conferințe a Complexului hotelier Afrodita din Băile Herculane găzduiește în perioada 3-5 aprilie Conferința internațională ÎNTOARCEREA LA APĂ, care a ajuns în acest an la cea de-a IX-a ediție, tema actualei ediții fiind SANITAS PER AQUA!

Vom avea o sesiune de discursuri, avem mai muți invitați din Germania, Serbia și Ungaria, care ne vor da exemple de bune practici și vor disputa împreună cu noi despre ce soluții pot fi aplicate la Băile Herculane, soluții care în alte stațiuni au fost de succes și pe care putem să le împrumutăm și noi! Vom discuta despre ce doresc turiștii să găsească în stațiunile balneare, cum se dezvoltă segmentul de spa, unde se poziționează Herculane în această dezvoltare europeană și, în general, încercăm să găsim soluții pentru ce poate face Herculane mai bine! Manifestarea a avut încă de la început scopul de a promova Băile Herculane și este un loc foarte bun și un moment bun pentru ca specialiștii în turism să se poată reuni pentru a găsi soluții! Sunt unii dintre cei mai buni oameni din industrie, mai ales pe acest segment de spa, oameni cu peste 20 de ani de experiență în ceea ce înseamnă marketing de destinație și în ceea ce privește servicii balneo și spa și este un moment bun ca noi să luăm aceste exemple de la ei și să încercăm împreună să găsim soluții care pot fi implementate cu succes în Herculane!

Tema acestei ediții este SANITAS PER AQUA, pentru că acest segment de spa este în continuă dezvoltare, nu numai la nivel european, cât și la Herculane, pentru că putem spune cu bucurie că suntem astăzi în postura în care putem să oferim servicii la nivel european în Băile Herculane, iar segmentul de spa a adus o completare foarte frumoasă, spunem noi, complementară pentru serviciile noastre de balneo, pentru care stațiunea era recunoscută! Astăzi, aceste servicii de spa fiind în căutare, și stațiunea Băile Herculane a răspuns solicitărilor clienților cu o dezvoltare din ce în ce mai mare a acestor facilități, așa că astăzi nu numai serviciile sunt foarte variate, ci și facilitățile au fost în ultimii ani dezvoltate foarte mult, s-a investit foarte mult în acest segment și astăzi putem spune că avem servicii și facilități complete!, ne-a declarat Laura Pătru – PR-ul Asociației PRO TURISM HERCULANE.

Participă la această manifestare aproximativ 100 de specialiști în domeniu din București, Timișoara, Arad, Craiova, dar și din alt zone ale țării, manifestarea fiind organizată de Asociația PRO TURISM HERCULANE, cu sprijinul complexelor hoteliere Diana și Afrodita.

Paul-Seevr SMADU


De același autor

Related Articles