Adolescent de 13 ani mort, după ce a fost lovit de un TIR

Un adolescent care mergea cu bicicleta pe marginea drumului, în localitatea Negrești Oaș, a fost lovit de un TIR sâmbătă, 23 martie, în jurul orei 18.00, și a murit la scurt timp, la spital,  în ciuda eforturilor depuse de medici.

Băiatul, în vârsta de 13 ani, a virat la stânga din motive necunoscute, ajungând astfel brusc în fata TIR-ului, a transmis publicația locală presasm.ro. La fața locului au ajuns de urgență echipaje de prim-ajutor dar nu au putut face nimic pentru adolescent. Acesta a fost transportat la spitalul din Negrești, la terapie intensivă, unde a fost constatat decesul.

Conform clujust.ro, adolescentul este fiul unei cunoscute antreprenoare din județul Cluj.

Șoferul TIR-ului, un bărbat de 54 de ani din Iași,  a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ, a mai precizat publicația mai sus citată.

1 COMENTARIU

  1. “Băiatul, în vârsta de 13 ani, a virat la stânga din motive necunoscute, ajungând astfel brusc în fata TIR-ului” … vina cui este? Daca nu stie sa mearga pe o bicicleta prin trafic, necunoscand regulile, de ce este asa mare mirare? E plin de persoane inapte de a “conduce” o bicicleta si de a respecta niste reguli simple de circulatie, ce pun viata lor si a celorlalti participanti ai traficului in pericol, iar lumea se mira cand se intampla lucruri de genul acesta? Daca nu ai banda speciala ptr bicicleta, mergi cat se poate de aproape de marginea carosabilui, daca vrei sa iti schimbi directia de mers te asiguri, semnalizezi intentia, te asiguri din nou si abia dupa te poti duce pe directia dorita (daca si drumul iti permite asta. Sau te opresti, te asiguri si treci si pe langa bicicleta intr-un loc cu vizibilitate, stiam ca nu este prevazut niciunde faptul ca trebuie sa porti ochelari de cal si sa circuli pe mijlocul benzii de mers. Darwin approves foolish decisions…

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles