Român de 32 de ani condamnat la o zi de închisoare în Marea Britanie. A recunoscut că a furat un cărucior cu bunuri în valoare de 730 de lire

Un român de 32 de ani  a fost iertat de judecător britanic de la Curtea din Nottingham  după ce a fost prins că a furat un cărucior cu cumpărături în valoare de 730 de lire sterline, a transmis publicația Ziarul Românesc.

Românul Florin Stoian, în vârstă de 32 de ani, a pledat vinovat după ce a fost reținut vineri, 15 martie, în afara magazinului Lidl din Bingham și și-a petrecut weekendul în arestul de poliției.

„Oamenii care călătoresc prin orașe pentru a fura, pot fi considerați hoți profesioniști și sunt trimiși imediat la închisoare. Este posibil ca acest lucru să se întâmple și cu tine dacă încerci din nou.Sfatul meu este să asculți de familia ta și să eviți cu orice preț să ai probleme cu poliția”, i-a spus judecătorul românului

Judecătorul l-a condamnat pe  Stoian la o zi în arest, acesta fiind eliberat la sfârșitul ședinței. Românul nu avea condamnări penale anterioare.

Cele mai citite

Related Articles