Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că sâmbătă, 16 martie, la ora 19.40, a fost reluat traficul feroviar între statiile Zam – Câmpuri Surduc, pe firul II.

Traficul feroviar pe firul II, între staţiile Zam – Câmpuri Surduc, a fost redeschis cu restricţie de viteză, trenurile urmând să circule cu viteză normală începând de luni, 18 martie, când vor fi finalizate şi ultimele lucrări de consolidare.

Reamintim că circulaţia feroviară între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc s-a desfăşurat doar pe un singur sens (firul I), începând de joi, 14 martie, după ce cinci vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat de câte un boghiu la ieşire din staţia Zam, pe firul II. Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, avea în compunere 20 de vagoane şşşi circula în tranzit pe relaţia Curtici – Giurgiu Nord.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. informează călătorii că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.