[VIDEO-AUDIO] Mărșăluitorii reșițeni s-au pregătit în Portugalia. Au fost peste 40 de zile de antrenamente intense

284

Mărșăluitorii reșițeni de la CS Universitatea Reșița s-au pregătit intens, aproape 40 de zile, în cantonamentul din stațiunea portugheză Monte Gordo. 3 mărșăluitori se află încă acolo: Marius Cocioran, Narcis Mihăilă și Remus Rădoi.

Se pregătesc pentru abordarea sezonului competițional intern și internațional, alături de alți sportivi de top ai lumii din țări precum: Ucraina, Lituania, Germania, Franța.

În Portugalia sunt însoțiți de antrenorul federal, directorul CS Universitatea Reșița, Octavian Măzăran. Acesta apreciază că a fost o perioadă foarte bună pregătire și vorbește despre obiectivele atleților reșițeni:

Locul III în topul celor mai buni sportivi din Caraș-Severin în 2018, Narcis Mihăilă, își dorește să aibă o comportare cât mai bună la Cupa Europei din Lituania:

Și Marius Cocioran, vorbește despre cum a decurs pregătirea din această perioadă și despre obiectivele pentru competițiile acestui an:

Sâmbătă, 16 martie mărșăluitorii reșițeni se întorc acasă, iar în data de 24 martie vor lua parte la Campionatele Naționale ce reprezintă o etapă de ”pregătire” în vederea participării la Cupa Europei din Lituania, întreceri programate în luna mai.

Tot în această perioadă alți 6 atleți de la CS Universitatea Reșița se află în cantomanet la Băile Felix, însoțiti de antrenorul Gheorghe Ardelean.