[VIDEO-FOTO] CSM Reșița, victorie și în fața echipei timișene ACS Dumbrăvița

586

UPDATE:

Victorie pentru CSM Reșița în ultimul amical înaintea startului în returul de campionat

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Reşiţa și-a încheiat vineri, 22 februarie seria partidelor amicale și parcurge, astfel, ultima perioadă de pregătire înainte de reluarea campionatului. Elevii lui Leontin Doană și-au testat abilitățile și cu fotbaliștii de la ACS Dumbrăviţa, echipă din Timiș care ocupă în seria a IV-a a Ligii a III-a locul 4, cu 29 de puncte.

Jocul a fost echilibrat, dar rosso-nerii din Valea Domanului au reușit să se impună cu 2-1, la capătul unui joc disputat pe terenul sintetic al bazei sportive ”Mircea Chivu”. Scorul a fost deschis de CSM Reșița prin Staicu, dar prima repriză s-a încheiat la egalitate 1-1, oaspeții antrenați de Sorin Bălu reușind să egaleze prin Telescu. Golul victoriei reșițene a fost marcat de Breșneni în a doua repriză.

Meciul s-a disputat pe o vreme ploioasă și destul de rece, dar în fața suporterilor fideli, care și-au încurajat echipa favorită ca la un meci oficial.

La finalul partidei antrenorul Leontin Doană se declară mulțumit că evoluția echipei sale:

Și pentru ACS Dumbrăvița a fost un meci util după cum afirmă chiar antrenorul timișenilor, Sorin Bălu:

Primul joc oficial din această primăvară al CSM-ului din Valea Domanului va avea loc în data de 2 martie, chiar la Reșița, împotriva echipei Gloria Lunca-Teuz Cermei, formație care s-a impus la limită, în tur, cu 2-1. ACS Dumbrăvița va juca în deplasare, la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

CLASAMENT, SERIA A IV-A:

1.Şoimii Lipova34
2.Gloria Lunca Teuz Cermei31
3.Crişul Chişineu Criş29
4.ACS Dumbrăviţa29
5.Metalurgistul Cugir28
6.Naţional Sebiş28
7.CSM Şcolar Reşiţa26
8.FC Avrig22
9.Unirea 1924 Alba Iulia19
10.CS Hunedoara19
11.Millenium Giarmata17
12.CNS Cetate Deva17
13.CSC Ghiroda şi Giarmata Vii16
14.Industria Galda15
15.CSM Lugoj6
16.CS Ocna Mureş1

Cristina Corocan

————————————–

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Reşiţa își încheie astăzi seria partidelor amicale și parcurge ultima perioadă de pregătire înainte de reluarea campionatului. Vineri, 22 februarie, de la ora 15, elevii lui Leontin Doană vor întâlni în Valea Domanului, echipa colegă de serie, ACS Dumbrăviţa.

În seria a IV-a echipa din Timiș ocupă în acest moment poziţia a 4-a, cu 29 de puncte, la egalitate cu Crişul Chişineu Criş, fiind una dintre pretendentele la promovare. CSM Reșița este pe locul 7 cu 26 de puncte.

Primul joc oficial din această primăvară al CSM-uluidin Valea Domanului va avea loc în data de 2 martie, chiar la Reșița, împotriva echipei Gloria Lunca-Teuz Cermei, formație care s-a impus la limită, în tur, cu 2-1.


Cristina Corocan