O tânără româncă de 23 de ani a trait un adevărat șoc în Italia, în Florența după ce poliția i-a sechestrat mașina după ce i-a verificat asigurarea. Conform publicației  La Nazione românca a fost oprită de poliția rutieră și a prezentat asigurarea mașinii pe care o achiziționase online.

Din păcate asigurarea era falsă polițiștii descoperind că mașina marca Matiz a româncei nu era înregistrată ca și asigurată din luna noiembrie 2018. În ciuda faptului că românca le-a prezentat polițiștilor o chitanță de 390 de euro, bani pe care îi plătise online falsului asigurator, oamenii legii au sechestrat mașina și i-au aplicat o amenda de 868 de euro româncei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii italieni au descoperit că românca a fost păcălită de cei care au pretins că îi fac asigurarea dar, din păcate pentru ea asta nu a scutit-o de amendă și de sechestrul mașinii.

Românca a depus o plângere pentru înșelăciune și urmează să plătească amenda pentru a își recupera mașina  și să-și facă o nouă asigurare pentru a putea circula.

2 COMENTARII

  1. Asa-i Anatolie, ai perfecta dreptate !!!

    Mi-a placut faza cu „delicvente e la vette derubata” si m-au luat emotiile cind am citit „fascisti ce siete senta crupoli”.

  2. Voi le forte de l ordine Itiene scoprendo ca cuesta dona estata derubata dai ladri e soferto aveti proceduto ance voi come delincvente e la vette derubata la seconda volta Vergoniatevi fscisti ce siete senta crupoli

Comments are closed.