O româncă de 48 de ani, polițistă în Botoșani, a murit în Germania, în timp ce se afla în concediu. Mamă a doi copii, ofițerul tocmai fusese avansată la gradul de comisar.

Conform botoșănenul.ro poliţista era cunoscută ca având afecţiuni cardiace, Cristina suferind în trecut un preinfarct. Cristina Rotaru era pe final de concediu, duminică urmând să se întoarcă în România. La un moment dat, în timp ce se afla în maşină, Cristinei i s-a făcut rău şi a oprit într-o parcare. Suferise un infarct.

Medicii chemaţi la fața locului au transportat-o de urgență la cel mai apropiat spital, unde au încercat să o readucă la viață. În ciuda tuturor eforturilor, după câteva zeci de minute a fost constatat decesul poliţistei. Cristina Rotaru era mama a doi copii, o fată care învață la un liceu din Botoșani și un băiat care și-a terminat studiile.

Cristina Rotaru era comisar la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani. Tocmai fusese promovată în grad de comisar și activa la Centrul Operațional al IPJ Botoșani, iar colegii spun despre ea că era o profesionistă dedicată muncii sale.