Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara şi Direcţia Regională Vamală Timişoara au desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, o acţiune în cooperare pentru prevenirea şi combaterea comerţului cu produse de contrabandă.

Pe timpul acţiunii ce a avut loc în pieţe din Reșița și Bocșa, județul Caraș Severin, au fost depistate patru persoane care comercializau pachete cu ţigări de diferite mărci, despre care există suspiciunea că provin din activităţi de contrabandă.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate şi au ridicat, în vederea confiscării, 444 pachete cu ţigări, netimbrate sau timbrate necorespunzător, găsite asupra acestora. Produsele oferite spre comercializare ilicită au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în vederea luării măsurilor ce se impun.

Alin Datcu
După 20 de ani (ca în romanul lui Dumas) de când am intrat pentru prima oară într-o cabină de emisie, radio-ul încă mă fascinează şi-l redescopăr în fiecare zi. Acest fapt mă încântă cu atât mai mult cu cât ştiu că o fac alături de voi, ascultătorii noştri. Vă aştept în fiecare zi de la 12:00 la 17:00 să luăm Pulsul Zilei!