Sala de sport din cartierul reşiţean Moroasa este gata! Mai e un pas până la recepție

1439


Sala de sport din cartierul reșițean Moroasa ce aparține de Universitatea Eftimie Murgu din municipiu este la un pas de a fi inaugurată. Recepția va avea loc nu peste mult timp, după cum afirmă rectorul Universității reșițene, Conf. univ. dr., Andrade Bichescu:

”Sperăm ca în cel mai scurt timp să reușim să realizăm recepția sălii de sport. La sfârșitul anului trecut am demarat procedura de recepție, iar acum mai sunt de pus la punct câteva lucruri. Mai trebuiau anumite planșe actualizate, refăcut puțin scenariul la incendiu. Sperăm ca până în primăvară să reușim să inaugurăm acest nou obiectiv al Universității. Este un imobil cu care se va mândri nu doar Universitatea, ci și orașul. Suntem aproape la zi cu dotările, iar în momentul în care se va realiza recepția, atunci și sala va fi funcțională din toate punctele de vedere, 100%”, a spus Andrade Bichescu.

Sala de sport din cartierul Moroasa va fi complet utilată, iar suprafața de joc este de calitate și omologată astfel încât să poată găzdui evenimente sportive oficiale. De asemenea are amenajate săli de gimnastică și de ședințe, vestiare, jaccuzi, după cum a mai spus rectorul Andrade Bichescu.


Cristina Corocan