Şofer aventurier salvat de jandarmii montani

1738

Atunci când îți pui viața în pericol, în mod indirect, o pui și pe a salvatorilor tăi. Acest lucru l-a făcut și un taximetrist, care a ignorat semnul de circulație, acces interzis, și a încercat să urce pe Muntele Semenic, dinspre localitatea Slatina Timiș, cu autoturismul de serviciu. Din cauza depunerilor masive de zăpadă, a drumului impracticabil, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a rămas blocat în nămeți, părăsind partea carosabilă. În mod conștient de riscul la care s-a expus, a apelat numărul unic de urgență 112, cerând sprijinul jandarmilor montani.

Deplasarea până la autoturismul inzapezit a durat aproximativ 2 ore, acesta aflându-se intr-o zona greu accesibilă și închisă traficului public, jandarmii montani, fiind chiar ei nevoiți a curața cu lopetile drumul pentru a putea continua deplasarea.

Asigurandu-se ca persoana in cauză este în siguranță, jandarmii montani au deszapezit autoturismul, pe care au reușit sa-l repună pe partea carosabila.

În acest moment barbatul este acasa in mijlocul familiei, iar jandarmii au ajuns la post, unde așteaptă pregătiți să intervină pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate.