“Şcoala altfel” la… Poliţia oraşului Băile Herculane!

Elevii clasei a IV-a de la Liceul HERCULES din Băile Herculane au fost astăzi oaspeţii poliţiştilor oraşului de pe Valea Cernei, în cadrul acţiunii SĂPTĂMÂNA ALTFEL, care se derulează în această săptămână la nivelul instituţiei de învăţământ din Băile Herculane.

Elevii au fost primiţi de comisarul-şef Gheorghe Nicolae Băcanu – comandantul Poliţiei oraşului Băile Herculane şi au vizitat birourile sediului Poliţiei, unde s-au întâlnit cu lucrătorii fiecărui birou, aceştia prezentându-le celor mici specificul muncii de poliţist. Vizita s-a încheiat la Sala de şedinţe a Poliţiei, unde elevii au prezentat un program de colinde, iar poliţiştii i-au răsplătit cu dulciuri!

Elevii au avut posibilitatea de a vizita birourile din sediul Poliţiei, precum şi să interacţioneze cu poliţiştii, să pună întrebări cu privire la măsurile de autoprotecţie pe care să le adopte pentru a nu deveni victime ale infractorilor, dar şi legate de modul de intervenţie la diferite evenimente, ale poliţiştilor! De asemenea, în cursul acţiunii poliţiştii de la Rutieră le-au recomandat să adopte un comportament preventiv atunci când circulă pe stradă, precum şi recomandări legate de folosirea materialelor pirotehnice în perioada sărbătorilor de iarnă!, ne-a declarat comisarul-şef Gheorghe Nicolae Băcanu comandantul Poliţiei oraşului Băile Herculane.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles