Balul Voluntarilor 2018

A sosit momentul pentru Balul Voluntarilor 2018, un eveniment aflat anul acesta la cea de-a XIII-a ediție. Balul Voluntarilor este organizat de Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin în parteneriat cu Centrul de Voluntariat Reșița și va loc joi, 20 decembrie 2018, începând cu ora 18 la Club Ozon.

Voluntari sclipitori este tema balului 2018. Organizatorii propun participanților să lase acasă inhibițiile, în încercarea de a fi în rând cu lumea și în schimb îi încurajăm să ieșim cu toții din tipare, iar pentru o
seară să fim sclipitori. Aceştia provocăm voluntarii să aleagă din garderoba lor sau a cunoscuților, piese vestimentare cu calități care definesc acest concept, fiind importantă creativitatea și respectarea propunerii de a fi cât mai sclipitori.

Această sărbătoare anuală celebrează calitățile voluntarilor,
participarea activă la proiecte care s-au desfășurat pe parcursul acestui an, strădanii care implică totodată contribuția la o viață mai bună și la construirea unui viitor mai bun. Voluntarii sunt mereu valoarea adăugată a unui proiect indiferent de domeniul în care activează, ei sunt aceia care fac diferența în activitatea ONG-urilor.

Balul Voluntarilor se dorește a fi o recunoaștere pe care o aducem
voluntarilor cu care organizațiile din Reșița, lucrează, pentru contribuția pe care ei o aduc la dezvoltarea durabilă a comunități locale. Această reuniune reprezintă deja un mecanism nonformal de dialog între actorii sociali din comunitate pentru a sărbători realizările de peste an ale voluntarilor acestora. 

Cele mai citite

Related Articles