Oamenii continuă să vină la “Căsuţa de Sticlă” din centrul municipiului Reşiţa ca să-şi spună povestea!

Oamenii continuă să vină la “Căsuţa de Sticlă” din centrul municipiului Reşiţa. Vin şi donează sume importante, iar cei mai impresionaţi de campania noastră sunt cei care au avut o astfel de dramă în familie!

În centrul municipiului Reşiţa se întâmplă adevăratele minuni! Oameni care au trecut prin suferintă, prin drame în adevăratul sens al cuvântului vin şi donează sume importante. Astăzi, în ziua cu Nr.3 a campaniei am întalnit o femeie deosebită care a venit inţial timidă şi cu lacrimi în ochi spre urna căsuţei fermecate. Nu am putut să nu-i remarcăm durerea, parcă fiecare rid de pe faţa sa luminoasă ne spunea că nu a avut o viaţa uşoară. Drama femeii a început din tinereţe, tatăl său a murit de cancer, apoi şi soţul i s-a stins în braţe tot din cauza acestei boli crunte, apoi doi cumnaţi dar şi alţi prieteni. Pentru că nu a reuşit să-şi salveze părintele iubit a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-şi salva soţul şi pentru asta şi-a vândut şi locuinţa primită moştenire în speranţa că această boală va trece…dar nu a fost aşa! Din păcate boala care nu este investigată la timp nu iartă!

La fel ca în fiecare an şi artistul plastic Marian Truţulescu s-a alăturat campaniei noastre şi a donat pentru cei care suferă de cancer. E important acest gest, cei care suferă au nevoie de noi, trebuie să demonstrăm că suntem UNIŢI şi în această ediţie, ne-a declarat artistul astăzi.

Până în 23 decembrie cei interesaţi să facă o faptă bună, acum în pragul sărbătorilor de iarnă sunt aşteptaţi la căsuţa de sticlă să doneze pentru Centrul Onco Help Timişoara pentru că aici sunt trataţi gratuit bolnavii din 5 judeţe şi nu numai, care suferă de cancer.

Daiana Roşca


De același autor

Related Articles