Fondatorul şi managerul Onco Help Timişoara au fost prezenţi astăzi, în Căsuţa de Sticlă din Reşiţa

Fondatorul Spitalului Onco Help Timişoara, medicul oncolog Şerban Negru, cel care conduce de ani buni una dintre cele mai cunoscute asociatii din România, dar şi managerul Valentin Boruga cel care coordonează activitatea spitalului privat din Timisoara în care oamenii primesc tratament gratuit, au fost astăzi, prezenţi la “Căsuţa de sticlă” din centrul municipiului Reşiţa. Pentru ei, Clinica Onco Help s-a transformat într-o misiune pe care o slujesc cu multă credinţă.

“Noi medicii luptăm ca Onco Help Timişoara să devină în adevăratul sens al cuvântului un Institut de Oncologie, un spital multidisciplinar care să acopere toate necesităţile de oncologie ale zonei şi avem foarte multe proiecte în plan pentru extinderea Spitalului Onco Help. Dacă ne ajută Dumnezeu în următorii 3-4 ani, clădirea va avea cel puţin triplu ca suprafaţă vom avea un număr dublu de paturi şi vom ajuta şi mai mulţi bolnavi care suferă de cancer, asta ne dorim. În plus vom oferii o serie de servicii, vom avea garsoniere în care să poată locui în regim hotelier, gratuit, cei care însoţesc bolnavii care suferă de cancer şi fac zilnic radioterapie. Ne dorim să dezvoltăm şi partea de cercetare ştinţifică, să investim în generaţiile noi de medici, ca să rămână aici şi să ajute bolnavii care suferă de cancer”, a declarat astăzi fondatorul Spitalului Onco Help Timişoara, medicul oncolog Şerban Negru.

La Onco Help Timişoara, medicina cunoaşte însă o evoluţie fantastică şi continuă, iar în ciuda acestor cifre, supravieţuitorii maladiei cancer, sunt tot mai numeroşi.

“Cred că nimic nu este întâmplător în viaţă, ştiţi şi noi la Onco Help Timişoara avem căsuţa piticilor unde lucrează medicii radiologi şi fizicienii, cei care pregătesc planul de tratament şi mai avem căsuţa în care acum pacienţii cu familile lor beneficiază efectiv de cazare şi masă, iar voi aici la Reşiţa pentru Onco Help aţi pus bazele unei căsuţe de sticlă în care efectiv se întâmplă minuni”, a precizat managerul Valentin  Boruga. 

Ei au construit un spital, noi îi ajutăm să meargă mai departe! Fii bun donează şi gestul tău contează!

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles