De 1 decembrie, DSP oferă reşiţenilor fasole cu cârnaţi!

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin va oferi reşiţenilor, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României şi Centenarul Marii Uniri o masă caldă. Este vorba de 180 de porţii de fasole cu cârnaţi care vor fi distribuite gratuit în Centrul Reşiţei, celor prezení la manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie.

“Noi cei de la DSP, pentru a marca 1 Decembrie şi Centenarul ne-am gandit să le facem o bucurie celor care asistă la manifestări. Cele 180 de porţii de fasole cu cârnaţi vor fi disponibile, începând cu ora 14.00, pentru toţi cei care vor să guste acest preparat tradiţional, pentru cei care stau în frig la manifestări, o masă caldă este ideală. Practic noi în centru vom avea un stand iar aceste porţii vor fi ambalate igienic în caserole”, ne-a informat, Daniel Botgros.

Purtătorul de cuvânt al DSP Caraş-Severin, Daniel Botgroş a mai precizat că suportul financiar pentru cele 180 de porţii de mâncare este asigurat din buzunarul tuturor angajaţiilor DSP şi nu din banii instituţiei publice!

Daiana Roşca

 

De același autor

Related Articles