A mers cu animalul de companie la un cabinet Medical Veterinar din Timişoara şi a rămas fără bani!

Într-o clipă de neatenţie o tânără şi-a uitat portofelul în sala de aşteptare pe un scaun. La câteva minute distanţă un bărbat a intrat în cabinet, observă portofelul şi pentru că nu mai era nimeni în sala de aşteptare, fură fără să stea prea mult pe gânduri banii din portofel, făcându-se nevăzut împreună cu animalul său de companie.

La un moment dat tânăra revine în cabinet şi îşi găseşte portofelul…gol. Moment în care cere ajutorul angajaţiilor cabinetului veterinar.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de luat vederi, imagini ce au ajuns direct la poliţie. Bărbatul care a furat banii din portofel este rugat de proprietarul cabinetului să vină să restituie întreaga sumă.

Imagini cu nefericitul eveniment, aici!

Daiana Roşca

Daiana Rosca
Lucrez în mass-media de la 16 ani. Am cochetat cu televiziunea, cu presa scrisă, dar radioul îmi curge prin vene şi nu mă văd facând altceva. Sunt o leoaică ambiţioasă şi plină de viaţă. Mă consider sufletul redacţiei pentru că pun suflet în tot ceea ce fac şi reuşesc de fiecare dată să-i fac pe colegi să râdă chiar şi în cea mai mohorâtă zi. Iubesc oamenii şi mă bucur să descopăr în fiecare zi lucruri noi.