Polițist român de 29 de ani și copilul său de trei ani găsiți împușcați astăzi

Descoperire macabră făcută astăzi într-un cartier din Pitești. Un politişt şi copilul său de numai trei ani au fost găsiţi împuşcaţi în locuinţa lor din Piteşti. Soţia bărbatului, tot poliţistă, a fost cea care a alertat autorităţile. La faţa locului sunt mai multe echipaje de poliţie.

Potrivit informațiilor prezentate de Digi24, femeia ar fi dus copilul în această dimineață la tatăl lui, după care acesta nu a mai răspuns la telefon și nici la ușă. Alarmată, femeia ar fi sunat la 112.

Ultima testare psihologică a polițistului a fost făcută în ianuarie 2018. Pompierii ISU au intervenit la deblocarea ușii apartamentului la solicitarea femeii. Cei doi soți erau divorțați, având custodie comună pentru copil.

UPDATE: Polițistul împușcat este Marius Franțescu și este fiul preşedintelui PNL Mioveni, Costel Franţescu, a transmis Adevărul. Bărbatul lucra la Brigada  de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti și era angajat în Poliție încă din 2011. Polițiștii l-au găsit pe copil înfăşurat într-un sac.

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru Observator că bărbatul ameninţase de mai multe ori că îl va ucide pe copil şi apoi îşi va lua şi el viaţa, fiind afectat de faptul că soţia lui solicitase divorţul.

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, spune că îl cunoștea polițistul drept un “copil cuminte”, transmite Mediafax.Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a declarat că îl cunoștea pe polițist ca pe un ”copil cuminte”.

”Era polițist. Am fost și la nunta lor. E o tragedie. Îl cunosc prin prisma tatălui lui, care e consilier local la noi. Un copil normal. Venea la tatăl lui. Doamne ferește, nu știam că sunt în divorț”, a declarat Georgescu.



De același autor

Related Articles