Din păcate există o aritmetică deșănțată a morții, pe ani, luni, zile și secunde de viață, de destin…
O aritmetică ce nu se învață la școală, o aritmetică ale cărei adunări sau scăderi, împărțiri sau înmulțiri fac zero… Destinul stă sub această aritmetică ce ne alcătuiește viața și moartea.
Greu de acceptat moartea uni prieten, concitadin, a unui om căruia i-am dat bună ziua, dar nu am apucat să ne luăm La revedere…

Pe 26 octombrie prietenii i-au urat La Mulți Ani la împlinirea vârstei de 69 de ani și de onomastică.

Boemul, pictorul, fostul manager al Teatrului de Vest și personaj principal al Revoluției din anul 1989, într-un fel special îl putem numi un Hemingway al Reșiței, astăzi pentru Nicolae Dumitru Vlădulescu „Bat clopotele”… de înmormântare

Dumitru Nicolae Vlădulescu a plecat, a îmbrăcat straiele morții și pictează pentru Îngeri.

Dumnezeu să-l odihnească! Mon-Cher o să ne fie dor de dumneata!

Corpul neînsufletit al celui ce-a fost Nicolae Dumitru Vlădulescu este depus , de la ora 17, la Teatrul de Vest Reșița, unde se vor tine, în spiritul cultului baptist, predicile de înmormântare și despre viața veșnică!

Înmormântarea va avea loc vineri, 02.11.2018, ora 13, la cimitirul din Muncitoresc!

Anca Bica Bălălău

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.