Galerie Foto: Șofer român de TIR grav rănit în Franța. TIR-ul a fost lovit de tren

Un şofer român de TIR, originar din Botoşani, a fost grav rănit într-un teribil accident produs în Franţa a relatat publicația France Info.

Tir-ul a fost spulberat de un tren după ce şoferul român a ignorat semnalele acustice şi luminoase, iar ulterior TIR-ul a fost blocat pe calea ferată de o barieră care a coborât şi s-a fixat exact între capul-tractor şi remorcă.

Accidentul a avut loc joi, 25 octombrie, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe ruta Nancy-Strasbourg.

Şoferul român al unui TIR înmatriculat în Austria a forţat trecerea la nivel cu calea ferată şi a fost spulberat de un tren regional care transporta 208 călători. În urma accidentului, şoferul a fost grav rănit, iar mecanicul trenului a suferit un şoc.

În urma accidentului, niciunul din cei 208 pasageri din trenul care circula pe ruta Nancy-Strasbourg nu a fost rănit. Conductorul, în schimb, a suferit răni uşoare din cauza cioburilor şi s-a declarat şocat de cele întâmplate. „Mi-a fost foarte frică. Am auzit geamurile explodând şi am văzut o mulţime de cioburi. Imediat apoi a venit conductorul şi ne-a spus că a lovit un camion”, a povestit un pasager.

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului prezentate de presa franceză:



De același autor

Related Articles