[FOTO-AUDIO] Fotbalista Laura Rus din Bocșa și-a sărbătorit ziua de naștere, acasă, după 12 în care a jucat în străinătate

302

Bocşeanca Laura Rus, evoluție de succes la Hellas Verona, în campionatul italian de fotbal

Fotbalista bănățeană Laura Rus și-a sărbătorit ziua de naștere, acasă, la Bocșa. S-a întâmplat aceasta după o pauză de aproape 13 ani, Laura Rus petrecându-și ziua de naștere în cantonamente sau plecată în diferite țări. A avut parte de o petrecere de vis alături de cei dragi, părinți, soră și prieteni. I-am transmis mesajul nostru aniversar, jucătoarei de națională, care în prezent evoluează în campionatul Italian, la Hellas Verona:

”Mulțumesc frumos pentru urări. Mulțumesc lui Dumnezeu că am luat această decizie foarte bună anul acesta de a rămâne în Italia să joc, fiind mai aproape de casă și având posibilitatea de a veni mai des în țară. Îi spuneam surorii mele că mi se pare ireal că sunt acasă,cu familia, de ziua mea. De aproape 13 ani nu am mai avut parte de o zi de naștere alături de familie și prieteni. Am avut parte de o aniversare foarte frumoasă, alături de persoanele dragi din viața mea. Le mulțumesc tuturor care mi-au transmis mesaje cu acest prilej. M-am bucurat enorm că sunt în număr atât de mare alături de mine, într-o zi specială pentru mine, cea în care am împlinit 31 de ani. Zilele acestea au trecut foarte repede, miercuri,3 octombrie  trebuie să mă întorc în Italia. Urmează meciuri foarte grele, campionatul este din ce în ce mai greu, cu echipe noi și puternice. Sper din suflet să am jocuri bune și să înscriu multe goluri și să fim clasată cu echipa în primele trei din campionat. Să-mi dea Dumnezeu, în primul rând, sănătate pentru a putea să mai practic acest sport atâția ani cât îmi mai permite forma fizică.”  

Bocşeanca Laura Rus are o evoluție foarte bună la Hellas Verona,în campionatul Italian de fotbal, unde s-a transferat în acest sezon de la Sassuolo, tot în Serie A. La națională feminină de fotbal a României nu a mai fost convocată în urma divergențelor cu selecționerul Mirel Albon, dar Laura Rus își dorește cu ardoare să mai lupte în tricoul naționalei și speră că se va ajunge la o normalitate a lucrurilor. Doar așa unul dintre cei mai buni atacanți pe care fotbalul feminin din România îi are poate să revină în primul 11 tricolor.

La mulți ani, Lala!

Cristina Corocan