[UPDATE] CSM Școlar Reșița, eliminată din Cupa României

CSM Şcolar Reşiţa n-a reuşit să impresioneze în partida susţinută astăzi pe propriul teren în Cupa României.

Energeticianul, fosta ACS Şirineasa, s-a impus prin golurile reuşite de Neagu în minutul 21 şi Tomozei în minutul 70. Rossoneri n-au pus prea multe probleme noii promovate în Liga a II-a de fotbal, singurele ocazii notabile fiind cea din minutul 15 când Laurenţiu Bresneni a şutat de la patru metri în portarul oaspeţilor şi cea din finalul partidei, din minutul 90, când reşiţenii puteau înscrie golul de onoare, dacă şutul lui Săulescu n-ar fi lovit bara din stânga portarului Moldovan.

S-a terminat 2-0 pentru oaspeţi, astfel că CSM Şcolar Reşiţa părăseşte Cupa României.


După înfrângerea de la Cermei, din campionat, CSM Școlar Reșița are ocazia unei revanșe în fața propriilor suporteri pentru dezamăgirea din sezonul trecut când nu au reușit promovarea în Liga a II-a de fotbal.

În Valea Domanului vine astăzi, pentru o partidă din Cupa României, ACS Energeticianul, aceasta fiind noua denumire a echipei care le-a dat cele mai negre coșmaruri rossoneri-lor, ACS Șirineasa.

Antrenorul Octavian Benga spune că pentru el prioritară este evoluția din campionat, dar ar fi foarte mulțumit dacă elevii săi ar câștiga partida ce se va disputa cu începere de la ora 17.30.

De același autor

Related Articles