CSM Reșița s-a prezentat bine la Ripensia Timișoara. Test util pentru ambele echipe

544

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Reșița a disputat sâmbătă, 28 iulie al doilea meci amical din această etapă de pregătire. Rosso-nerii au pierdut la limită, cu 1-2, la Timișoara în fața echipei de Liga a II-a Ripensia. Golurile au fost marcate de Ungureanu în minutul 57 și Cluci în minutul 75 pentru timișoreni și de Staicu în minutul 74 pentru echipa reșițeană.

Așa după cum a declara, antrenorul Octavian Benga, în meciurile amicale va pune accent pe omogenizarea echipei și pe rularea întregului lot, și nu pe rezultat. În ultima parte a meciului de la Timișoara i-a introdus în teren și pe mai tinerii jucători.

”Roş-galbenii s-au impus în faţa unui adversar puternic. Chiar dacă gruparea din Valea Domanului este doar în eşalonul trei, jocul prestat de bănăţeni a arătat că formaţia rosso-nera va fi una dintre principalele pretendente la promovarea în Liga a II-a”, scriu reprezentanții formației Ripensia pe pagina oficială a Clubului.

Cele două loturi care au evoluat pe arena Ciarda Roșie sunt următoarele:

CSM Reşiţa (antrenor Octavian Benga): Zimmerman – Oprea, Prodan, Mardare, Almic – Taciuc, Miranda, Izmană, Săulescu – D. Toma, Curtuiuş. Au mai evoluat: Toader – Lazăr, Bactăr, Albu, Breşneni, Staicu, Ene, Burciu, Hrudei, Marius Musteţa, Marian Musteţa şi Giurică.

Ripensia Timişoara (antrenor Ciprian Urican): Dobre – A. Popa, M. Toma, Burdeţ, C. Toma – Stoi, Anghelina – Ungureanu, Zaluschi, Dumiter – Bădăuţă. Au mai evoluat: Păduraru, Rădulescu – Vlădia, Apro, Bărâcă, Ardelean, Kawagoe, Lemnaru, Tineiu, Cluci şi Monea.

Pentru formația din Valea Domanului urmează o altă săptămână cu antrenamente la stadionul Mircea Chivu și un alt meci de verificare, miercuri la Chișoda, de la ora 18.00 cu Național Șebis.

Duelul cu CSM Reşiţa a fost ultimul înaintea startului Ligii a II-a pentru formația timișoreană.  Sâmbătă, 4 august Ripensia va juca în deplasare, pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila, în prima etapă a ediţiei 2018-2019 a ligii secunde.

sursa foto: Ripensia Timisoara si CSM Resita

Cristina Corocan