Momente teribile petrecute la Botoșani acolo unde un șofer a trăit, marți după-amiază, momente de groază, după ce mașina pe care o conducea a fost efectiv aruncată în aer de un capac de la canalizarea oraşului, scos afară de şuvoaiele de apă de ploaie.

Bărbatul, aflat la volanul unei Dacii Logan, a vrut să treacă în viteză de o zonă inundată de pe Calea Națională, depăşind coloana de maşini pe banda 1, însă, imediat ce a trecut de calea ferată, a intrat cu o roata din spate în gura de canal, rămasă neacoperită din cauza apei de ploaie care ţâşnea din canalizare, iar mașina a fost aruncată aproape doi metri în sus.

Șansa șoferului a fost că inerția nu a dat peste cap mașina aflată în mișcare. Imediat după incident, acesta a tras speriat pe dreapta și și-a evaluat pagubele, care au fost destul de însemnat, puntea spate a maşinii fiind avariată serios.
Mai jos puteţi viziona şi imaginile suprinse în momentul incidentului şi postate de către Sorin Cotlet, un șofer care se afla în trafic la momentul respectiv.