[FOTO] Pentru fiecare copil în parte și tuturor deopotrivă, La Mulți Ani de 1 Iunie!

87

Fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, poartă în suflet copilăria cu tot ceea ce a însemnat.

Astăzi, de 1 Iunie, cu nostalgie ne simțim mai mult decât oricând copii, fie prin copiii noștri,sau prin nepoți, prin amintirile noastre, fiecare în felul său simbolizând visuri de o viaţă, jocuri naive şi hazlii, un bunic blând, abecedarul, primele litere, iar mai apoi, o scrisoare pentru mamă, prietenii, zilele de vară când încerci să stai treaz şi să numeri stelele şi un loc în care ai voie să fii copil, să-ţi imaginezi o lume mai bună, să visezi cu ochii deschişi.

„Fericiţi cei care visează, cei care au idei frumoase, cei tandri, fericiţi cei care rămân copiii sufletului. Fericiţi cei pe care teama nu îi face să renunţe la Iubire”.

Pentru fiecare copil în parte și tuturor deopotrivă, în numele echipei Radio România Reșița, un sincer La Mulți Ani de 1 Iunie!

Laura Sgaverdea

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.