Ceremonie de absolvire specială pentru studenții UVT, în Parcul Rozelor!

Ceremonie de absolvire specială pentru studenții UVT, în Parcul Rozelor. Invitați de marcă, acces direct la angajatori, petrecere pe gustul lor!

Ceremonia de absolvire a studenților UVT și de intrare în comunitatea de alumni” a reunit studenții într-un cadru aparte, în natură, într-un format special, în Parcul Rozelor din Timișoara. Startul în carieră le-a fost dat de către cunoscuta actriță Maia Morgenstern, Doctor Honoris Causa al UVT.

Am oferit generației de absolvenți UVT 2018 o ceremonie de absolvire într-un format mult mai potrivit cu dorințele lor, în libertate, în natura, în inima Timișoarei… în Parcul Rozelor. Am pregătit și o petrecere, iar pentru că înțelegem cât de competitivă este piața muncii, le-am facilitat interacțiunea directă cu marile companii din oraș și din zonă, amenajând ceea ce noi numim Aleea angajatorilor”, a declarat rectorul UVT, prof. dr. Marilen Pirtea.

Atmosfera specială a fost dată și de prezentatorii evenimentului, îndrăgitul om de televiziune, absolvent al UVT, Dan Negru și timișoreanul Florin Mihoc. Ceremonia a avut loc în seara zilei de vineri, 4 mai, și a fost urmată de o petrecere, atmosfera fiind întreținută de DJ John Trend. De asemenea, absolvenților le-a fost pregătit și un after-party, în clubul Șura. Ceremonia, în noul format, s-a aflat la cea de-a doua ediție.

Este o mare bucurie să văd atâția tineri deștepți, frumoși, fericiți și plini de speranțe, care au venit astăzi să sărbătorim împreună o zi specială din viața lor, finalizarea studiilor universitare. Voi sunteți generația de care se leagă speranțele noastre, speranțe pentru un viitor mai bun pentru România, pentru o societate mai corectă, mai complexă, adaptată timpurilor în care trăim. La ceas aniversar, în special în Centenarul Marii Uniri, ne uităm la ceea ce am realizat împreună, studenți și profesori, cu sprijinul părinților și al partenerilor noștri, și nu este puțin”, le-a transmis celor prezenți rectorul Universității, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Startul în carieră le-a fost dat de Maia Morgenstern, Doctor Honoris Causa al UVT. „Vă felicit din adâncul inimii pentru faptul că ați ales și ați absolvit Universitatea de Vest din Timișoara. Viața stă înaintea dumneavoastră, este un prim pas, o primă etapă, o primă confirmare a calității, a muncii, a felului cum ați absolvit o etapă a formării dumneavoastră, fiecare în profesiunea sa, fiecare în domeniul său. Este o pagină pe care o treceți, pe care o închideți, spre a deschide o altă carte, o altă fereastră, întru desăvârșirea dumneavoastră, ca intelectuali, ca oameni de cultură, ca oameni specialiști fiecare în domeniu său”, le-a spus tinerilor cunoscuta actriță.

Sursă foto: UVT

Cele mai citite

Related Articles